Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
Photo:
Kystmuseet i Sør-Trøndelag
Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
Photo:
Kystmuseet i Sør-Trøndelag
Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
Photo:
Kystmuseet i Sør-Trøndelag
Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
Photo:
Kystmuseet i Sør-Trøndelag
Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
Photo:
Kystmuseet i Sør-Trøndelag