Digitalt Museum Digitalt Museum

Anleggsvirksomhet, Nisseberget, Slottspa...

Anleggsvirksomhet, Nisseberget, Slottsparken, utsikt over byen, Oslo, oktober 1958


Om objektet

Motiv:
Anleggsvirksomhet, Nisseberget, Slottsparken, utsikt over byen, Oslo, oktober 1958

Avbildede steder:
Avbildet sted: Norge, Oslo (fylke), Oslo, Drammensveien 1, Slottsparken

Historikk:
Fra Dagbladets negativarkiv (6 x 6) som Norsk Folkemuseum overtok 2003
Fotografering:
1958 (Konvolutt)
Fotograf, sikker: Dagbladet
Aksesjon:
2003 - 2006 (Overføringsperiode til NF fra DB)

Inventarnr.:
NFDB.26103-907

Institusjon:
Norsk Folkemuseum

Inngår i:
NF.26103

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Folkemuseum

Museets nettsted:
www.norskfolkemuseum.no

Norsk Folkemuseum arbeider kontinuerlig med digitalisering av samlingene. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Dagbladet

Dagbladet er en norsk dagsavis som utgis på bokmål, grunnlagt i 1869, i mange år kjent som den fremste, norske radikale kulturavis. Den utkommer over hele landet og har tilhold i Havnelageret (Langkaia 1) ved Operaen i Oslo.[1] Ansvarlig redaktør er John Arne Markussen. Avisen gikk over til tabloidformat i 1983. Dagbladet var i mange år Norges tredje største avis målt etter opplag, etter Aftenpostens morgenutgave og VG. I 2009 gikk Aftenpostens aftenutgave også forbi Dagbladet.

Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet (SvD eller «Svenskan») er en stor dagsavis i Sverige, som utgis i Stockholm. Avisen eies av det norske konsernet Schibsted. Avisen er hovedsakelig en abonnementsavis, og de fleste abonnentene bor i Stockholmsområdet. Avisens politiske syn er uavhengig moderat.

Dagbladet Hedmark

Dagbladet Hedmark, også kjent som Hedmarkingen, var Nasjonal Samlings avis på Hedmarken fra 1943 til krigens slutt. 1. juli 1943 stoppet Pressedirektoratet Hamar Arbeiderblad og Hamar Stiftstidende, og startet avisa, som ble trykt i Stiftstidendes lokaler. Redaktører for avisa var Bernhard Dippner, Bjørn Wentzel og Arthur Lodding. I sin siste leder 7. mai 1945 skrev Lodding at han mente Nasjonal Samling hadde gjort jobben bra, etter å ha hørt hjemmefrontproklamasjonen. «Om det ikke blir NS som gjennomfører programmet, er en sak av mindre betydning. Ved sitt klarsyn har NS seiret. Våre motstandrere er beviselig blitt våre medarbeidere,» skrev han.

Dagbladet Arbejderen

Dagbladet Arbejderen er Danmarks eneste sosialistiske dagsavis. Utgiver er Kommunistisk Parti. Papiravisen kommer tirsdag-lørdag, mens internett-utgaven oppdateres jevnlig.

Dagbladet Information

Dagbladet Information er en dansk avis som stammer fra en pressetjeneste for modstandsbevægelsens Illegale aviser under den tyske okkupasjonen av Danmark. Avisen ble grunnlagt av Børge Outze 5. mai 1945 i den nazistiske avis Fædrelandets tidligere lokaler og trykkeri i Store Kongensgade. Ansvarshavende sjefredaktør er siden 2010 Christian Jensen.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...