Digitalt Museum Digitalt Museum

Anleggsvirksomhet, Nisseberget, Slottspa...

Anleggsvirksomhet, Nisseberget, Slottsparken, utsikt over byen, Oslo, oktober 1958


Om objektet

Motiv:
Anleggsvirksomhet, Nisseberget, Slottsparken, utsikt over byen, Oslo, oktober 1958

Avbildede steder:
Avbildet sted: Norge, Oslo (fylke), Oslo, Drammensveien 1, Slottsparken

Historikk:
Fra Dagbladets negativarkiv (6 x 6) som Norsk Folkemuseum overtok 2003
Fotografering:
1958 (Konvolutt)
Fotograf, sikker: Dagbladet
Aksesjon:
2003 - 2006 (Overføringsperiode til NF fra DB)

Inventarnr.:
NFDB.26103-907

Institusjon:
Norsk Folkemuseum

Inngår i:
NF.26103

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Folkemuseum

Museets nettsted:
www.norskfolkemuseum.no

Norsk Folkemuseum arbeider kontinuerlig med digitalisering av samlingene. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Dagbladet

Dagbladet er en norsk dagsavis som utgis på bokmål, grunnlagt i 1869, i mange år kjent som den fremste, norske radikale kulturavis. Den utkommer over hele landet og har tilhold i Havnelageret (Langkaia 1) ved Operaen i Oslo.[1] Ansvarlig redaktør er John Arne Markussen. Avisen gikk over til tabloidformat i 1983. Dagbladet var i mange år Norges tredje største avis målt etter opplag, etter Aftenpostens morgenutgave og VG. I 2009 gikk Aftenpostens aftenutgave også forbi Dagbladet.

Dagbladet Magasinet

Dagbladet Magasinet er et featurebilag til Dagbladet hver lørdag. Det ble lansert i 1999.[1] Magasinet bidrar til at avisas lørdagsopplag er det høyeste sammenlignet med de øvrige av ukas utgivelser. Bilaget har 760 000 lesere, ifølge TNS Gallup.[2]

Dagbladet Rogaland

Dagbladet Rogaland ble grunnlagt av bønder, ungdomsorganisasjoner og målfolk på Jæren i Rogaland og kom ut første gang 2. april 1925. Redaktør fra starten var Ivar Høvik. Avisa skulle være talerør for «bygdesynet i alle spursmål»,[1] og ble etter hvert et organ for Bondepartiet. Avisa klarte aldri å nå opp i konkurransen med de andre avisene i Stavanger-området. Den fikk komme ut uavbrutt av andre verdenskrig i motsetning til de øvrige Stavangeravisene som måtte akseptere både innstillinger og omorganiseringer, og nådde et opplag i 1947 på 8000 eksemplarer. Men deretter sank dette, særlig på 1960-tallet. I 1965 startet avisa sammen med Osloavisa Nationen Norges første samarbeid om utveksling av stoff og annonser. Siste utgave kom ut i oktober 1988.

Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet (SvD eller «Svenskan») er en stor dagsavis i Sverige, som utgis i Stockholm. Avisen eies av det norske konsernet Schibsted. Avisen er hovedsakelig en abonnementsavis, og de fleste abonnentene bor i Stockholmsområdet. Avisens politiske syn er uavhengig moderat.

Sydsvenska Dagbladet

Sydsvenskan (SDS), også kjent som Sydsvenska Dagbladet eller Sydsvenska Dagbladet Snällposten er en morgenavis som utgis i Malmö, første gang i 1848. Avisen gis ut av SDS-konsernet som inngår i Bonnier AB.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...