Digitalt Museum Digitalt Museum

Bok


Om objektet

Betegnelse:
Bok (Betegnelse)
Kvinnehistorie (Alternativt navn - Ikke-kontrollert betegnelse (overskrift))
Historiebok (Presisert betegnelse)

Tittel:
Heltinders og Damers sammenlignede Historier, efter Plutarchi maade. Ved L. Holberg 1741

Historikk:
Holberg, Ludvig
Plutarch
Eierskap:
Tidligere eier, sikker: Sigvard (Martin) Nielsen
Produksjon (Kjøbenhavn):
1745 (trykket)

Beskrivelse:
skinnkledt treplate

Inventarnr.:
HF-05996

Institusjon:
Hadeland Folkemuseum

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Hadeland Folkemuseum

Museets nettsted:
www.randsfjordmuseene.no

Museet arbeider kontinuerlig med revidering og digitalisering av fotografi- og gjenstandsmaterialet i samlingene. Mengden informasjon knyttet til objektene varierer, og det tas forbehold om eventuelle feil og mangler. Dersom du mener noe er feilaktig eller du har utfyllende informasjon setter museet pris på en tilbakemelding.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Bok

Bok (av norrønt bók) er en sammenbinding av flere blad av papir, pergament eller annet egnet materiale. Materialet er sammenføyd langs en side, ryggen, og som regel innbundet i et mer robust materiale. I overført betydning kan bok også betegne et litterært verk.

Jakthundene (bok)

Polynesia (bok)

Polynesia, myter og legender fra øyverdenen er en bok i Bokklubbens serie Verdens Hellige Skrifter, redigert av Ingjerd Hoëm og utgitt i 2004. Boken inneholder mytologi fra øygruppene i Polynesia: Hawaii, New Zealand,Samoa, Tonga, Marquesasøyene, Påskeøya, Tahiti, Tuamotuøyene, Cookøyene, Tokelau, Salomonøyene og Fransk Polynesia.

Bok-kule

Bok-kuler er mørke og kalde skyer av støv og gass så tette at de stengerfor alt lys som kommer bakfra.[1] Bok-kuler finnes i H II-regioner[2], som er områder med aktiv stjernedannelse, og det er antatt at det kan foregå stjernedannelse inne i selve bok-kulene.[1]

Noaidier (bok)

Noaidier er en bok i Bokklubbens serie Verdens Hellige Skrifter, redigert av Brita Pollan og utgitt i 2002. Boken inneholder utdrag fra kildeskrifter om samisk religion fra 1100-tallet til 1900-tallet, med vekt på skildringer av noaidiens sjamanistiske praksis gjennom tidene.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...