Digitalt Museum Digitalt Museum

Seilskute <Emanuel>


Om objektet

Motiv:
Seilskute

Avbildede personer:
Avbildet person, sikker: Emanuel

Historikk:
Produksjon:
1797

Inventarnr.:
NF.01030-002

Institusjon:
Norsk Folkemuseum

Vis tilleggsinformasjon

Om museet

Museum:
Norsk Folkemuseum

Museets nettsted:
www.norskfolkemuseum.no

Norsk Folkemuseum arbeider kontinuerlig med digitalisering av samlingene. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Emanuel

Emanuel er et hebraisk mannsnavn (עִמָּנוּאֵל, Emmanuel eller Imanu'el) med betydningen «Gud er med oss». Emmanuel er den franske og engelske formen av navnet, mens Manuel er den spanske og tyske formen.

Emanuel Lasker

Emanuel Lasker (født 24. desember 1868 født i Berlinchen i Brandenburg i Tyskland – nå Barlinek i Polen, død 11. januar 1941 i New York City, USA) var en tysk sjakkspiller og matematiker.

Emanuel Schikaneder

Emanuel Schikaneder, egentlig Johann Joseph Schickeneder (født 9. september 1751 i Straubing, Bayern, død 21. september 1812 i Wien) var en tysk og østerriksk skuespiller, sanger, regissør, dikter og teaterdirektør. Han er mest kjent for å ha skrevet librettoen til Tryllefløyten.

Emanuel Steward

Emanuel Steward (født 7. juli 1944, død 25. oktober 2012) var en amerikansk boksetrener. Steward opparbeidet seg et rykte som en av verdens beste trenere via sitt arbeid på Kronk Gym. Gjennom dette treningsstudioet opparbeidet og bearbeidet han en rekke boksere som senere ble verdensmestere. Steward er medlem av Boksingens æresgalleri. Han trente på 1990-tallet Ole Klemetsen, men endte opp med å saksøke ham for manglende betaling. Stewart vant frem i Stavanger tingrett og ble tilkjent erstatning for brudd på kontrakten.

Emanuel Vigeland

Emanuel Vigeland (født 2. desember 1875 i Halse, død 22. desember 1948 i Oslo) var en norsk billedkunstner, og yngre bror av Gustav Vigeland. Han er mest kjent for en rekke utsmykninger av kirkebygg og for sitt mausoleumSlemdal i Oslo.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens

© KulturIT

Vennligst vent...