• Teknikk: 2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
Form: Veveramme i 5 lett demonterbare deler
Oppsatt med påbegynt rye av Anny Haugen.
2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
    Photo: Ingebrigtsen, Ann-Silje / Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum IKS
  • Teknikk: 2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
Form: Veveramme i 5 lett demonterbare deler
Oppsatt med påbegynt rye av Anny Haugen.
2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
    Photo: Ingebrigtsen, Ann-Silje / Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum IKS
  • Teknikk: 2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
Form: Veveramme i 5 lett demonterbare deler
Oppsatt med påbegynt rye av Anny Haugen.
2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
    Photo: Ingebrigtsen, Ann-Silje / Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum IKS
  • Teknikk: 2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
Form: Veveramme i 5 lett demonterbare deler
Oppsatt med påbegynt rye av Anny Haugen.
2 sidestøtter avbarket og formet med øks og kniv av to Y-grenede bjørker + 3 høvlede st enger: bommen, hovelskaftet, renningsskiler
    Photo: Ingebrigtsen, Ann-Silje / Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum IKS

Grenevevstol

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to